Българин в топ 4 на Международното състезание по мрежи NetRiders

 

Възпитаникът на Сиско академията на БСК – Методи Панайотов, стана един от финалистите в международното състезание по мрежи NetRiders, организирано от Сиско Системс.

Състезанието се провежда в три кръга, като на всеки етап се тестват теоретическите знания и практически умения на състезателите.

За трети кръг се класират най-добрите 20 от целия регион – Европа, Русия и ОНД.

 
Българин спечели международното състезание по мрежи International NetRiders 2013

Българинът Стефан Николов е големият победител на международното състезание по мрежи International NetRiders 2013. Стефан печели едноседмично посещение в САЩ в централата на Сиско в Силициевата долина. Тази привилегия ще имат освен него и още 18 други победители от състезанията по света.
 
Фабриката за технически специалисти - ТУЕС

Уважаеми колеги,
екипът на Сиско предлага на вашето внимание една наистина успешна история, която се случава в Технологично училище електронни системи към Технически университет-София.
Прочетете цялата история в сайта на Сиско за корпоративна и социална отговорност, за да разберете какви успехи постига Стела Стефанова и нейния екип.
 
Международно състезание по мрежи NetRiders 2011

Българската асоциация на мрежовите академии бе домакин на българските участници в международното състезание по компютърни мрежи, което се проведе онлайн на 06 юли 2011 г., в 46 държави едновременно от Европа, Близкия Изток и Африка.
 
Българи спечелиха първо място на международното състезание по компютърни мрежи в Букурещ 2011 г.
Българските ученици Валентин Габъров и Александър Спасов (Технологично училище елекронни системи),  и Стефан Николов (Национална природо-математическа гимназия), спечелиха отборно първото място в международното състезание по компютърни мрежи Networking Academy Games 2011. Отлично се представи и Стоян Славчев, студент от СУ, който се класира на трето място в категорията за инструктори.
 
<< Първа < Предишна 1 2 Следваща > Последна >>

Резултати 1 - 9 от 14