Новини
Сиско България и ДжобТайгър стартират портал за работа Печат Е-мейл

JobtigerCisco Systems

 

 

 

 

  
Чрез него мрежовите специалисти ще могат да се свързват с потенциални работодатели.
Продължава...
 
II Национално Състезание по Компютърни Мрежи в България Печат Е-мейл

На 24-25 Юни 2006 г. в гр. София ще се проведе Второто национално състезание по компютърни мрежи в България за ученици от 8 до 13 клас.

През първия състезателен ден участниците полагат общ тест в областта на компютърните мрежи. Във вторият състезателен ден най-добре представилите се участници трябва да решат конкретна практическа задача свързана с решаване на казус – откриване и отстраняване на неизправности в примерна компютърна мрежа. Конспект с темите по които ще се проведе теста, както и примерни задачи за включване в казуса, ще бъдат публикувани на сайта http://edusoft.fmi.uni-sofia.bg. Всички ученици, които желаят да участват в състезанието, трябва да се регистрират на уеб сайта до 15 юни 2006 г.

При подготовката си и след регистрация за състезанието учениците ще могат да ползват учебни материали безплатно предоставени от фирмата Сиско България, които са разработени в рамките на Сиско Мрежовата Академия.

С направената регистрация учениците получават достъп до специално предоставени учебни материали (на английски език) от курсове в CNAP – CCNA 1, 2, 3, 4 и IT Essentials 1, 2.

За повече информация за състезанието моля посетете уеб сайта http://edusoft.fmi.uni-sofia.bg .

 
<< Първа < Предишна 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Следваща > Последна >>

Резултати 172 - 173 от 173