Новини
Крайни срокове за английските версии на курсовете CCNA Discovery и CCNA Exploration Печат Е-мейл

Уважаеми колеги,

Екипът на „Сиско Мрежова Академия“ обявява крайните срокове за английските версии на курсовете CCNA Discovery, CCNA Exploration и трите преходни курса от новия CCNA Routing and Switching. Те са както следва:
Продължава...
 
Новите NetSpace Communities с възможност за съобщения и активно участие са тук! Печат Е-мейл

Уважаеми колеги,

С удоволствие обявяваме, че новите NetSpace Communities са вече налични. Те са предназначени за всички мениджъри и инструктори от Сиско академии, както и представители на ASC/ITC организации, и могат да бъдат достъпени чрез менюто Communities от началната страница на NetSpace.  
Продължава...
 
Нов Orientation Course за академии в NetSpace Печат Е-мейл

Уважаеми колеги,

С удоволствие обявяваме, че вече е наличен новият Academy Orientation course за всички инструктори и мениджъри на Сиско академии. Той предоставя преглед на програмата „Сиско Мрежова Академия“ и ресурсите и инструментите, които са необходими за успешно провеждане на курсове, включително и наръчници за ефективно използване на новата платформа за обучение NetSpace. Курсът е предназначен за самостоятелна подготовка и се състои от 10 глави и финален тест.
Продължава...
 
Наличност на всички CCNA Routing and Switching курсове Печат Е-мейл

Уважаеми колеги,

С удоволствие обявяваме, че последните три курса от новото учебно съдържание на CCNA Routing and Switching: Scaling Networks, Connecting Networks и Switched Networks, са вече налични и могат да се откриват класове по тях в NetSpace, считано от 14 ноември 2013 г.
Продължава...
 
Българин спечели международното състезание по мрежи International NetRiders 2013 Печат Е-мейл

Българинът Стефан Николов е големият победител на международното състезание по мрежи International NetRiders 2013. Стефан печели едноседмично посещение в САЩ в централата на Сиско в Силициевата долина. Тази привилегия ще имат освен него и още 18 други победители от състезанията по света.
Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 19 - 27 от 173