Новини
Новини относно новия CCNA Routing and Switching: учебно съдържание, ваучери и преход Печат Е-мейл

Уважаеми колеги,

искаме да споделим важни новини относно новия курс CCNA Routing and Switching по следните теми: 
Подобрения в учебното съдържание;
Ваучери за намаление на цената на сертификационните изпити;
Планове за преход от курсовете CCNA Discovery и CCNA Exploration.
Продължава...
 
Важни новини относно ваучерите за намаление на сертификационните изпити на Сиско Печат Е-мейл

В партньорство със сертификационната програма на Сиско, екипът на „Сиско Мрежова Академия“ предлага ваучери за намаление, които дават възможност на студенти и инструктори да се явят на сертификационни изпити на Сиско на намалени цени. 
Продължава...
 
Привеждане в съответствие с новите сертификации на Сиско CCENT и CCNA Печат Е-мейл

Уважаеми колеги,
надяваме се, че сте успели да гледате краткото видео, което обявява промяната на сертификациите на Сиско на ниво “Associate”, включително и сертификациите CCENT и CCNA. Във видеото е обяснено защо това е добре за цялата общност на мрежовите академии, особено за нашите студенти. Новото учебно съдържание на „Сиско Мрежова Академия“ CCNA Routing and Switching, което ще излезе през юни 2013 г., ще бъде в пълно съответствие с новите промени в сертификациите CCENT и CCNA Routing and Switching, които също бяха обявени наскоро от Сиско.
Продължава...
 
Наличен е пакет с оборудване с отстъпка за CCNA Voice Печат Е-мейл

Пилотната промоция на пакета с оборудване за CCNA Voice, която започна миналата година в САЩ и Канада вече е глобална.

В опита си да окаже подкрепа на академиите, които искат да предлагат курса CCNA Voice с цел да помогнат на студентите си за сертификацията CCNA Voice, екипът на „Сиско Мрежова Академия“ добави пилотно и пакета с оборудване за CCNA Voice към глобалната програма за отстъпки за Сиско академиите. Това ще даде възможност на академиите да закупят оборудване за курса CCNA Voice със същите отстъпки както и за другите пакети с оборудване за Сиско академиите. Пилотното предлагане на пакета с обордуване ще продължи поне до края на 2013 г. когато ще се вземе решение дали промоцията да продължи и занапред.
Продължава...
 
Сиско обявява промяна на сертификационните програми на ниво Associate Печат Е-мейл

На 26 март 2013 г. Сиско обяви промяна на сертификациите на ниво Associate, сред които и сертификациите CCENT и CCNA. Сиско усъвършенства своите сертификации, за да съответстват на променящата се индустрия и позициите в областта на комутирането и маршрутизирането, както и съвременните технологии като сигурност, безжични мрежи и пренос на глас. Сертификация, известна до момента като CCNA сега еволуира към коцентрация и вече се нарича CCNA Routing and Switching.
Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 37 - 45 от 173