Новини
Търсят се мрежови инженери за работа в София! Печат Е-мейл

Уважаеми колеги,

моля разгледайте обявите за работа по-долу, които са в областта на компютърните мрежи, и ги разпространете сред ваши курсисти, познати или други мрежови специалисти.

Компанията, която набира въпросните кадри, е сред водещите компании в сферта на компютърните мрежи и е сред партньорите на Сиско. Текста на обявите можете да намерите като връзка към наименованието на позицията:

Ако обявите предизвикат интерес, моля, свържете се с екипа на БАМА - Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите
Желаем Ви успех!
 
Нови пакети с оборудване 23.03.2012 г. Печат Е-мейл

Уважаеми колеги,
налични са нови пакети с оборудване за Сиско академиите, валидни от 23 март 2012 г.
Промяна се налага поради ревизия на учебното съдържание на курса CCNA Security и добавянето на ново устройство.
За да получите актуални цени на пакетите с оборудване, моля, обърнете се към партньорите на Сиско, предлагащи оборудаване за академии - Лирекс, Стемо, Сиенсис.
Новите пакети с оборудване можете да разгледате тук.
 
Нова версия на курса CCNA Security v1.1 Печат Е-мейл

Екипът на „Сиско Мрежова Академия“ с удоволствие обявява наличността на английската версия на курса CCNA Security v1.1. Всички материали за курса са налични на сайта Academy Connection и инструкторите могат да създават класове и да преподават по новото съдържание.
 
Курсът CCNA Security е предназначен за студенти от „Сиско Мрежова Академия“, които търсят да придобият кариерно-ориентирани начални познания в областта на сигурността. Сред потенциалните студенти могат да са студенти в технически специалности на висши училища, както и ИКТ специалисти, които искат да подобрят своите умения по маршрутизиране и комутиране.
Продължава...
 
Увеличение на цените на сертификационните изпити CCENT и CCNA Печат Е-мейл

Сиско продължава да прави големи инвестиции в обучителната и сертификационната си програма, за да отговори на растящото търсене на квалифицирани и умели мрежови специалисти. За да се поддържа растежа, конкурентноспособността и да се стандартизират цените на изпитите, Сиско увеличи стандартните цени за следните сертификационни изпити, считано от 16 януари 2012 г.:
• Cisco CCNA Composite (640-802);
• ICND1 (640-822) – сертификационен изпит за сертификацията CCENT;
• ICND2 (640-816).
Продължава...
 
Нови добавки към Cisco Networking Academy Maintenance Печат Е-мейл

С удоволствие обявяваме, че Cisco Integrated Services Routers Generation 2 (ISR G2) Security technology package (SECK9), който се изисква, за да се преподават курсовете CCNA Security и CCNP, вече е включен като част от Networking Academy Maintenance напълно безплатно.
Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 55 - 63 от 173