Новини
Добре дошли в Club NetAcad! Печат Е-мейл

Екипът на „Сиско Мрежова Академия“ кани всички инструктори и мениджъри на мрежови академии в Club NetAcad, който можете да намерите на адрес  http://community.netacad.net/web/club-netacad. Club NetAcad е форум, направен точно за вас, място, в което можете да участвате в дискусии с колеги, да потърсите отговори и подкрепа и да споделите своя опит. Освен това можете да научите, да си сътрудничите и работите с колеги инсруктори относно насоките в технологиите, Academy Evolution, качество на обучението и други важни за вас теми.
Продължава...
 
Международно състезание по мрежи NetRiders 2011 Печат Е-мейл

Българската асоциация на мрежовите академии бе домакин на българските участници в международното състезание по компютърни мрежи, което се проведе онлайн на 06 юли 2011 г., в 46 държави едновременно от Европа, Близкия Изток и Африка.
Продължава...
 
Технически уебинари за инструктори – юли-август 2011 г. Печат Е-мейл


Отворена е регистрацията за следните технически уебинари за инструктори:
• Real business solutions part 2: вторник, 19 юли 2011 г.
• Student competitions - challenges: сряда, 03 август 2011 г.

Продължаващата серия от уебинари за инструктори от „Сиско Мрежова Академия” са безплатни сесии, които се фокусират върху технически теми. Можете да се регистрирате сега, за да се включите в предстоящите сесии чрез връзките по-долу.

Продължава...
 
Нова версия на наръчника за лабораторни упражнения за курса CCNA Security Печат Е-мейл

С удоволствие обявяваме наличността на новата версия на наръчника за лабораторни упражнения за курса CCNA Security, която включва Cisco Configuration Professional (CCP). Тази версия на наръчника е създадена за академии, които използват новите ISR G2 рутери за техните лабораторни упражнения за курса CCNA Security.
Продължава...
 
Academy Maintenance за пакетите с оборудване за курсовете CCNA Security и CCNP с рутерите ISR G2 Печат Е-мейл

През април 2011 г., екипът на „Сиско Мрежова Академия“ обяви нови пакети с мрежово оборудване за академии, които включват следващото поколение рутери на Сиско - Integrated Services Routers Generation 2 (ISR G2). Настоящият текст представлява обновление относно услугата Cisco Networking Academy Maintenance, която е засегната от промените в новите пакети с оборудване.
Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 64 - 72 от 173