Новини
Премиерът Бойко Борисов ще открие Националното състезание по компютърни мрежи за ученици Печат Е-мейл

Министър-председателят Бойко Борисов официално ще открие на 09 април 2011г. (събота), Седмото национално състезание по компютърни мрежи за ученици. Събитието се организира от Министерство на образованието, младежта и науката, Софийски университет „Св. Климент Охридски”- Факултет по математика и информатика и Българската асоциация на мрежовите академии.
В двудневното състезание ще участват над 100 ученици от 8-12 клас от цялата страна. Победителите ще представят България на предстоящото международно състезание в гр. Букурещ, Румъния на 24 и 25 юни 2011 г.
 
Представяме ви новите общности (New Communities: Connect, Share, Inspire) Печат Е-мейл


16 март 2011 г.

От началото си през 1997 г., „Сиско Мрежова Академия“ се утвърди като успешна и разстяща програма, която обхваща 4 милиона студенти, помагайки им за подобряване начина на живот и обществото, в което живеят по цял свят. Само тази година, в момента се обучават 1 милион студента в 10,000 академии в 165 страни. Нашият успех е благодаение на мрежата и отдадения екип от професионалисти, които трансформират начина на преподаване и опита от ученето.

Продължава...
 
Предварително уведомление: Нови пакети с оборудване Печат Е-мейл


02 март 2011 г.

Наскоро Сиско обяви край на продажбите и предлагането на устройствата Cisco 1841, 2801 и 2811 Integrated Services Routers. В отговор на това, техническите екипи на „Сиско Мрежова Академия“ в момента тестват следващото поколение рутери на Сиско, с цел успешното провеждане на нашите курсове. Тестването предстои да бъде завършено и новите пакети с оборудване и документация с грешките в учебното съдържание ще са налични за всички академии до края на април 2011 г.

Продължава...
 
Край на предлагането на курса ITE v4.0 (само английската версия) – 31 март 2011 г. Печат Е-мейл


Бихме желали да ви напомним, че предлагането на курса IT Essentials: PC Hardware and Software (ITE) v4.0 на английски език приключва на 31 март 2011 г.

Продължава...
 
Бюлетин на Learning@Cisco - февруари 2011 г. Печат Е-мейл

Ново обучение и сертификация - New Virtual Classroom Instruction Specialist
Новата сертификация Cisco Virtual Classroom Instruction Specialist удостоверява умения, които преподаватели и инструктори е нужно да притежават, за да преподават ефективно във виртуални класни стаи. Участниците научават как да подготвят и управляват виртуална класна стая, ефективно да преподават онлайн, както и да използват инструменти за съвместна работа с цел максимално участие и разбиране на студентите.
[Научете повече]
Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 73 - 81 от 173