Ученици от ПДТГ “Димитър Хадживасилве“ - водещи мрежови специалисти в област В. Търново Печат

 

 На 25.03.2017 г. в гр. Велико Търново се проведе тринадесетото поред областно състезание по компютърни мрежи за ученици, организирано от „Интелекти“ ООД, със съдействието на РИО – В. Търново и с любезното спонсорство на домакините и БАМА (Българска асоциация на мрежовите академии).


Състезанието прочете в два кръга: теоретичен, включващ въпроси и казуси от областта на компютърните мрежи, зададени в стила на терминологията на „Сиско Системс“, и практически - задачи за подмрежово деление.

 
Регистрирайте се за състезанията NetRiders 2017! Печат

Уважаеми колеги,

каним всички курсисти в Сиско академиите в България да се регистрират за участие в международните онлайн състезания NetRiders 2017.

На разположение са три категории: IT Essentials, CCENT и CCNA.

Срокът за регистрация е 06 февруари - 22 март 2017 г.

В прикачения файл можете да намерите допълнителна информация относно процеса на регистрация и самите състезания.

 
Годишна среща на Сиско академиите 2016 г. Печат

 

37 инструктори и представители на Сиско академиите в България се включиха в Годишната среща на Сиско академиите, която се състоя на 18-19 юни 2016 г. в гр. Хасково.

 
Валери Христов е победител в дванадесетото национално състезание по компютърни мрежи за ученици 2016 Печат

 

Дванадесетото национално състезание по компютърни мрежи за ученици се проведе на 16-17 април 2016 г.
Събитието традиционно се организира се от Министерството на образованието и науката, Софийският университет „Св. Климент Охридски” -  Факултетът по математика и информатика /ФМИ/ и Българската асоциация на мрежовите академии /БАМА/. 

 
Еленски ученици най-добри на областното състезание по компютърни мрежи В. Търново 2016 Печат

 

 Представянето на учениците от СОУ „Иван Момчилов“ на втория областен кръг на състезанието по компютърни мрежи бе определено от управителя на „Интелекти” ООД Светослав Стефанов като „продължаваща еленска инвазия“. В състезанието, чийто инициатор е Сиско академията „ИнтелектИ“, взеха участие 38 ученици от девети до дванадесети клас от област Велико Търново. На първо място се класира еленският ученик Цветомир Ралчев. Същият брой точки събра, но с малка разлика във времето за решаване на задачите, неговият съотборник от Елена Велин Василев, който остана втори. Трето място зае Симона Аврамова от ДТГ „Димитър Хадживасилев“ в Свищов. Челната десетка се допълва от ученик от ПГЕЕ „М. В. Ломоносов“ – Горна Оряховица, и още 6 ученици от Свищов.

 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 1 - 9 от 96