„Сиско мрежова академия“ намалява електронните съобщения и подобрява комуникацията с академиите Печат Е-мейл

 

Усещате ли, че получавате много електронни съобщения от „Сиско мрежова академия“?
Както при мнозина днес, пощенските ни кутии са препълнени с ненужна информация. В случай, че сте отговорили с „ДА“ на горния въпрос, имаме добри новини за вас, подобряваме начина си на комуникация с вас.

Месечни бюлетини: По-добър начин за получаване на новини
Всички съобщения от екипа на „Сиско мрежова академия“ ще бъдат обобщавани в месечен бюлетин. Ще получавате бюлетина ежемесечно според ролята си в структурата на „Сиско мрежова академия“. Той съдържа всички новини за курсове, програмата, събития и други, които преди бяха изпращани като отделни съобщения. Можете да мислите за него като за ‘one stop email’ за всичко, което трябва да се знае.

Бюлетините стартираха през април 2015 г., както вероятно сте забелязали. Вече е налице над 50% намаление на количеството изпращани електронни съобщения и се стараем да персонализираме информацията според нуждите ви.

Бъдете сигурни, че все още ще изпращаме отделни съобщения, за да ви информираме за местни събития или важни съобщения (като спиране на платформата за обучение), но тези новини ще бъдат включени и в бюлетините. Освен това, вашите преки мениджъри от Сиско също ще се свързват с вас директно при нужда.

Употреба на NetAcad.com: По-добър начин да откривате
Освен обобщаването на електронните съобщения в бюлетин, ще можете да използвате NetAcad.com (след вход в платформата) като място, където лесно може да откривате последните новини и важни събития.

Първо, ще забележите секцията News & Events, която е добавена в лявата страна на началната страница. В нея може да разгледате текущи и минали съобщения.   

Второ, ще ви направят впечатление и Highlight, разположение в дясната страна на началната страница. Там са поставени големите и важни новини. Те се обновяват ежеседмично и са според конкретната ви роля в академията (инструктор, студент, мениджър).  

Вашето мнение е важно за нас!
Ще продължим да търсим начини за ефективна и ефикасна комуникация с вас, да ви помагаме да получавате това, което търсите, когато го търсите и да ви спестим време.

За въпроси, не се колебайте да се свържете с екипа на БАМА.