Новини

Всичко ново, свързано с организацията и развитието на Cisco академиите в България.

Годишна среща и Общо събрание на Българската асоциация на мрежовите академии – 23 и 24 юни, гр. Трявна

На 23 и 24 юни в гр. Трявна се проведе годишна среща и Общо събрание на Българската асоциация на мрежовите академии.

Участниците, представители на 20 академии от общо 32 академии, членове на БАМА, имаха възможността да получат актуална информация за портфолиото от курсове в Сиско мрежова академия, да се запознаят по-подробно с учебните планове на курсовете за CCNA Cybersecurity Ops и Internet of Things Fundamentals, презентирани от Евгени Морозов, технически мениджър в Сиско Системс за страните от Централна и Източна Европа, Русия, страните от ОНД, Скандинавия и Прибалтика.

Общото събрание избра и нов управителен съвет, като за председател на УС бе преизбрана Теодора Борисова. За членове на УС на асоциацията бяха избрани, както следва: Драгостина Грънчарова, Михаил Радев, Светослав Стефанов и Драгомир Димитров.

Част от програмата на Годишната среща бе и разходка с екскурзовод из музеите на гр. Трявна – Даскаловата къща, Райковата къща, Галерията на Димитър Казаков, както и Старото школо, където инструкторите с удоволствие седнаха на чиновете отпреди два века.

Българска асоциация на мрежовите академии

Българската асоциация на мрежовите академии /БАМА/ е организация с нестопанска цел, която координира дейността на съществуващите Сиско академии в България.

За връзка с БАМА

1000 София
ул. ,,Алабин 16-20"

02/981 03 26
0888 832 172

teodora.borissova@bana-bg.org

Created by Project Yordanov