Cisco мрежова академия

Cisco мрежова академия е програма за компютърни умения и изграждане на IT кариера, която свързва милиони студенти, преподаватели и професионалисти по целия свят.

Програма

Придобийте технологични познания в областта на интернет, необходими за проектирането, изграждането и поддръжката на мрежи, както и основни умения в областта на информационните технологии с програмата на Cisco мрежова академия.

Обучения

Разгледайте подробна информация за курсовете IT Essentials, CCNA Routing and Switching, CCNA Security и CCNP Routing and Switching.

Изберете курс, практикувайте това, което научавате и станете професионалист в областта на ИТ.

Сертификация

Запознайте се със световно признатите сертификати на Cisco, които са доказателство за вашите придобити технологични умения и ще ви помогнат да намерите желаната от вас работа в сферата на IT.

Академии

Повече от 10 града в България предлагат обучение по програмата на Cisco. Виж в кои градове има Cisco академия и започни своето обучение към кариера на IT специалист.

Често задавани въпроси

Намерете отговор на някои от най-често задаваните въпроси, свързани с програмата, курсовете, сертификатите и организацията на Cisco мрежова академия в България и по света.

Българска асоциация на мрежовите академии

Българската асоциация на мрежовите академии /БАМА/ е организация с нестопанска цел, която координира дейността на съществуващите Сиско академии в България.

За връзка с БАМА

1000 София
ул. ,,Алабин 16-20"

02/981 03 26
0888 832 172

teodora.borissova@bana-bg.org

Created by Project Yordanov